Pre-order the New Samsung Galaxy Z Flip4 & Galaxy Z Fold4 and, for a limited time, get twice the storage and a free case!
Jcamp35's profile

Contributor

 • 

2 Messages

Sun, Oct 20, 2019 9:36 PM

Closed

UVERSE app. Wireless gateway not found

Has been working fine. Only change is new iPhone. When hit reveivers button in app it says wireless gateway not found. Unplugged power to gateway and reconnected with no change. So use of remote in app. No DVR control

ATTHelp

Community Support

 • 

195.9K Messages

3年前

Hi @Jcamp35,

 

We're happy to help.

 

Try troubleshooting the U-verse app with this support article and let us know if you're still getting the error message.

 

You'll also want to make sure your phone is running the current version of iOS and that you've cleared the app's cache and data.

 

We'll be awaiting your response!

 

Aminah, AT&T Community Specialist

Contributor

 • 

2 Messages

3年前

No I tried all that stuff. Can use guide and record a show but can’t use any functions from remote. Won’t allow me to set up any wireless receivers.
ATTHelp

Community Support

 • 

195.9K Messages

3年前

Hello @Jcamp35,

We understand that you're having an issue with getting connected to internet it seems. Don't worry, we can help with that.

Does your other devices connect to your internet net without issues?

Take a look a this thread here that has a solution that could work for you.

Charles, AT&T Community Specialist

Travis299

Teacher

 • 

32 Messages

3年前

IPhone 11 & iPad mini 4 with U-verse APP work with remote function when loaded with IOS Version 12.4 and both fail with “Wireless gateway not found” when loaded with IOS 13.2 or 13.3.

Contributor

 • 

1 Message

3年前

I am having the same issue. Have you been able to resolve it? Any info appreciated.

Travis299

Teacher

 • 

32 Messages

3年前

NO, both  iPhone 11 and iPad Mini 4 with IOS 13.2 & 13.3 fail the remote but both work A-OK if I backup to IOS 12.4.  If I access the RG I can see the iPhone, iPad and the TV connected to the wireless network.  I believe that this is an IOS bug at this time but I am unable to get any help from the IOS Apple folks.

gr8sho

ACE - Professor

 • 

3.7K Messages

3年前

Hello.  Version 6.2.3 of the app was just released. Please let us know if problem is resolved.  

Travis299

Teacher

 • 

32 Messages

3年前

I deleted the U-Verse App and re-loaded U-Verse and the App is NOW working with the remote function/feature and is able to find the receivers.  This is using IOS 13.3 with the latest SW installed.  Thanks and WHOOPIE!!!!!

gr8sho

ACE - Professor

 • 

3.7K Messages

3年前

Good news.  Thanks for the update.  

gen2bruin

Teacher

 • 

48 Messages

3分前

I am having the same problem and none the solutions work.  What internet settings do I check?

ATTHelp

Community Support

 • 

195.9K Messages

3分前

Let's get you the help that you need, gen2bruin.

 

If you could please provide more information about what you are trying to get accomplished or what your concern is? The reason why we need that is to make sure that we tailor the support that we provide to you. 

 

Now for us to do that, the thread that you have posted on is 3 years old, and can be closed very soon, so if you could create a new thread. 

 

We are looking forward to helping soon.

 

Matthew, AT&T Community Specialist

gen2bruin

Teacher

 • 

48 Messages

2分前

I am trying to use the remote control function on my iphone.  I can't because the app can't find my wifi network.  I don't understand why since my iphone is connected to the wifi network that the iphone that the uverse app is installed.  I have tried re-installing the app and signing out and signing back in.

ACE - Professor

 • 

6.3K Messages

2分前

Please create a new thread as already suggested to.

Need help?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.