K

New Member

 • 

1 Message

Tuesday, September 14th, 2021 3:28 PM

recording of 3 hour show stops playing after one hour

recording of 3 hour show stops playing after one hour.  Says it is "Finished", but green line shows it recorded the full 3 hours.

Teacher

 • 

45 Messages

2 years ago

I have also had that happen multiple times. I was never able to get an answer as to why it happened.

Community Support

 • 

229.4K Messages

2 years ago

We're here to help get your recordings working, @ifonly01 !

 

We suggest Troubleshooting Your Uverse DVR and following the instructions under Recorded Program Skips. If this doesn't resolve your your recordings, you will need to look into using our Troubleshoot And Resolve Tool listed in the article, and let us know if there are any results you will need assistance with.

 

We look forward to hearing back from you!

 

Donovan, AT&T Community Specialist

Teacher

 • 

45 Messages

2 years ago

Get the following error when selecting the link you provided:

Request Error (invalid_request)

Your request could not be processed. Either 'force_deny' or 'force_exception' was matched in policy
This could be caused by a misconfiguration, or possibly a malformed request.

Transaction ID: a4059448078d6544-00000000c188ca3b-0000000061411c58

For assistance, contact your network support team.

Community Support

 • 

229.4K Messages

2 years ago

Sorry about that, @ifonly01, try the How to fix recorded TV problems article and let us know how it went.

 

Aminah, AT&T Community Specialist

Scholar

 • 

602 Messages

2 years ago

That means it didn't actually record.  They changed how uverse works a while back it used to be more precise about what did and did not get recorded, now it just crashes when it gets to a bad section.

So now the question is why did it stop recording after 1 hour?

Is the DVR going bad?

Was there a power outage?

Was there an internet outage?

are you having other internet/line issues?

Teacher

 • 

45 Messages

2 years ago

I am not currently experiencing this problem, but in the past, it would show it recorded the full show as I set it to record, however, playback would just stop. No matter what I tried, I could never get it to play beyond wherever it chose to stop playback.

Community Support

 • 

229.4K Messages

2 years ago

We are here to help you with your recordings, @ifonly01.

 

We recommend that you reboot your gateway. This will refresh the network and all of your equipment. This will help refresh your system and may get your DVR working properly.

 

Let us know if this helps.

 

Marc, AT&T Community Specialist

Teacher

 • 

45 Messages

2 years ago

Happened again. I recorded a show a couple days ago. It showed as having recorded for 1 hr and 6 min. It played for about 20 minutes then stopped and displayed Finished. I tried rebooting the gateway, but that did nothing. Frustrating since the show will not be rerun.

Scholar

 • 

602 Messages

2 years ago

@ifonly01 it really sounds like you have a line issue have you had att check the lines?

Not finding what you're looking for?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.