Cyber Monday: Get a FREE Samsung Galaxy S22 with eligible trade-in & Free Galaxy Buds2 - while supplies last!
S

New Member

 • 

9 Messages

Tue, May 26, 2020 5:59 PM

Uverse doesn't work in a room

On average I am having to reboot my STBs once a week. Imagine having to walk up and down 3 flights of stairs about 20 times constantly rebooting/unplugging/pressing WPS button. The instructions displayed on screen are garbage. In additional to holding the power button for 10 seconds, have also tried power button plus okay button for 10 seconds and power button plus down arrow for 10 seconds. I'm starting to believe it isn't the firmware but the hardware is garbage and need to replace.

Accepted Solution

Official Solution

browndk26

ACE - Professor

 • 

4.9K Messages

3 years ago

Unplug your gateway. Wait 30 seconds, plug it back in. It that doesn’t help, call (800) 288-2020 and request a tech visit.

New Member

 • 

9 Messages

Thanks @browndk26, it worked! Any standard procedure you are aware of in regards to order of operations I can use in future so I'm not getting in 10K steps just when trying to fix?

browndk26

ACE - Professor

 • 

4.9K Messages

Unplug and plug in dvr first if having picture problems. If that doesn’t work, unplug and plug in gateway. 95% of the time that should fix picture problems.

(edited)

Award for Community Excellence 2021 Achiever*
*I am not an AT&T employee, and the views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.

New Member

 • 

9 Messages

thanks again! when ive tried the hard reset it normally takes 10 stairway trips. will certainly try this first next time.

Not finding what you're looking for?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.