Our Community Forum will be shutting down on June 27, 2024. Please visit att.com/support for all your support needs.
Love2bass's profile

Tutor

 • 

7 Messages

Tuesday, March 10th, 2015 1:29 AM

Toshiba hd tv with uverse

Ever since I got an upgrade on Internet service and uverse..they changed my gateway..now my tv constantly and progressively worse, has pop ups of the set up modes be it video or whatever random area of my tv's setup..they stay on for a minute than exit themselves out...or if we hit our tv remote on exit it goes away..is this caused by signals from uverse or internet?never done this before upgrade....husband is about to throw remote through tv or tv out window. .my upgrafe isnt worth this...

Tutor

 • 

7 Messages

9 years ago

The pop ups are still coming up..where ever you exited in setupbis where it pops back up for a minute then disappears. .should i reset factory defaults? Thanks.. 🙂

Expert

 • 

20.4K Messages

9 years ago


@Love2bass wrote:
The pop ups are still coming up..where ever you exited in setupbis where it pops back up for a minute then disappears. .should i reset factory defaults? Thanks.. 🙂

If you can I would to see if it stops, nothing else seems to work. Smiley Surprised

 

Chris
__________________________________________________________

Please NO SD stretch-o-vision or 480 SD HD Channels
Need Help? PM ATT Uverse Care (all service problems)
ATT Customer Care(all other problems)
Your Results May Vary, In My Humble Opinion
I Call It Like I See It, Simply a U-verse user, nothing more

Tutor

 • 

7 Messages

9 years ago

After turning off the tv it seems to have worked after all..didn't have to reset to factory defaults thank you all so much for your help! ! 🙂
Not finding what you're looking for?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.