Let AT&T help you elebrate your dad with Father's Day Gifts that connect us.
BDS369's profile

New Member

 • 

2 Messages

Sunday, April 23rd, 2023 5:29 AM

Account stuck in bad status

I logged onto my account tonight and found that I had three notifications, including one important one - a credit card that I've been using for my bill payment has expired. 

When I click on the link for this notification to "manage auto pay settings" it takes me straight to a page that says "

Sorry, it doesn’t look like you have accounts linked to this User ID
What would you like to do?" 

I searched for this issue and while several things came up - there was no real solution. 
I dont believe that I have multiple accounts - only one. 
I have already reset my password since this problem began - as one of the suggested solutions. 

I would really appreciate some help in getting this resolved as soon as possible.

PS - I get the same page coming up when I click on "payments, billing, or settings" at the top of the page. 
I also tried using the MyATT app, but when I get into billing there it loads the same exact page. 
Quite frustrating! 

Accepted Solution

Official Solution

Community Support

 • 

232.7K Messages

1 year ago

We're here to help you get into the right account, @BDS369!

 

On the myATT sign-in page, we recommend selecting Forgot user ID/password and follow the process for the User ID option. The reason for this is that sometimes users are logging in with the wrong ID. This is just to ensure that you are using the correct credentials when trying to sign in.

 

Let us know if this helps you get back into the correct account! If not, we may need to bring you into a direct message to research your account further.

 

CalebP, AT&T Community Specialist 

New Member

 • 

2 Messages

1 year ago

Much appreciated - that worked. I had not done the USER ID lookup because I already knew my USER ID. 
From that aspect, nothing changed. However, there must be some back end thing that happens when you do that process that clears this issue up because as soon as I got the email and then tried to log in again - with the same exact credentials I had been using the entire time, it worked. 
Have a great day

Community Support

 • 

232.7K Messages

1 year ago

Hi there, BDS369. Thanks for coming back. 

 

We are so glad that the information that we gave you was able to get you back into your account/email. 

 

If there is anything else that we can do for you, please reach out to us again. 

 

Thank you for visiting the AT&T Community Forums. 

 

Matthew, AT&T Community Specialist

Not finding what you're looking for?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.